Det finns olika typer av koppel

Vi träffade en av makens fd kollegor på bryggan i Ängeviken igår. Han och hans familj hade kräftskiva tillsammans med vänner i blåsten men inte var det några sura miner för det. Vi bjöds på lite dricka och en trevlig pratstund.

Deras vänner visade sig ha hund. En Havanes som plötsligt dök upp i hamnen tillsammans med sina lillmattar. Lillmattarna hade inte hittat hundens koppel men hade kommit på en fiffig lösning. De hade kopplat ihop ett gäng nyckelband för att ha som koppel. Kan säga att det hade INTE funkat med vår draghund. Ibland är jag tom orolig att hon ska dra av flexikopplet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s