Återigen första parkett på lilla Tjörn Runt

Det har sina fram- och baksidor det där med att ha jobbet havsnära. Som idag när 30-årsjubilerande Lilla Tjörn Runt går av stapeln. Då blir det många besök på balkongen med kameran (klart den är med) för föreviga starten på tävlingen. Det tävlande seglar sedan söderut för att runda Stenungsön och går i mål precis utom synhåll för mig. I år var det ca 300 anmälda så många segel var det runt Stenungsön i år.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Imorgon är det dags för 51 upplagan av Tjörn Runt och då kommer det att vara runt Tjörn man seglar. Lite vind men vackert väder säger prognosen. Jag har laddat upp med nytt minneskort, cirkulärt polfilter och extrabatteri till kameran. För runt Tjörn ska även jag med båt. Om än med båt med motor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s