CPL-filter Me like

Det är ju Tjörn Runt i helgen och självklart kommer jag ta mig ut på havet och fotografera tävlingen och de seglande båtarna. Det brukar var rätt mycket glitter och reflexer vid sådan fotografering så äntligen tog jag mig i kragen och köpte (skickade maken…) ett cirkulärt polarisationsfilter.

Nu har jag lite kort testat det och vilken skillnad det gör. Hoppas nu bara att det inte blir någon skit bakom spakarna imorgon för något annat kommer jag ju inte kunna skylla på.

Tjörn Runt 2014

Bilden till vänster är UTAN polfilter och följaktligen är den till höger MED polfilter. Det gör helt klart skillnad.

2 reaktioner till “CPL-filter Me like

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s