Sin mors dotter

Klockan är halv elva (22.39) och dottern ber mig komma in på hennes rum. Hon tänker sig att möblera om lite och vill bolla med mig. Jag tycker att det låter bra men föreslår att hon ju kan vänta till imorgon.

Ja, fast nej – säger hon och börjar släpa möbler. Precis som jag skulle ha gjort och har gjort många gånger. Stackars maken brukar sucka, skaka på huvudet och gå och lägga sig när jag drar igång med sådant strax före midnatt.

Nu gör dottern samma sak.

Kan det vara så att hon brås på mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s