En riktig inspiratör

Jag ser det inte som att jag är en copycat. Istället ser jag henne som inspiratör. Jag provade ju hennes glasögon för någon vecka sedan och blev väldigt förvånad över hur bra jag passade i dem. Så efter dagens optikerbesök, och när det var dags att titta på nya bågar, liksom drogs jag till alla blåa bågar…

Det är väldigt wild &crazy för att vara jag. Och jag har ju aldrig tidigare passat i blått. Att låta håret bli grått verkar innebära lite roliga förändringar.

Jo – jag fick ju också förklaringen till varför jag haft ont i huvudet. Jag behövde visst starkare glas också. Det kan jag inte skylla på håret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s