Jag – en ny Saida?

Strax efter sommaren drömde jag att en kollega skulle bli mormor. Det berättade jag för henne och hon skrattade åt mig.

Idag kom hon till mig och berättade att jag hade haft rätt. Hon skulle bli mormor OCH hon hade själv fått veta det någon vecka innan jag drömde det. Eftersom det då var supertidigt hade hon lovat sin dotter att inte säga något till någon så när jag berättade för henne om min dröm hade hon riktigt svårt att låtsas ovetande. Nu var det dock officiellt och hon tyckte att jag skulle få veta.

Men – hur creepy är inte det? Och det är inte första gången jag har ”drömt” något som inträffar… Kanske ska jag börja ta betalt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s