Man ska inte döma för snabbt…

Den stora Princessen kom inmullrandes i hamnen på Käringön någon gång mitt på eftermiddagen. Bara ”grabbar” ombord och det verkade vara ett himla röj och liv. Snabbt bestämde vi oss för att de var värsta röjargänget och skulle bli jobbiga. Hells Angels men i båt typ…

Frampå kvällningen hade flera av dem varit framme och klappat på Sintra. En av dem hade till och med tagit kort för att skicka till sin dotter som bara ”älskar hundar och er är ju så himla söt”. Och plötsligt stämde inte riktigt vår (läs min) bild av dem längre.

Precis som vi hade gjort, gick de iväg och grillade sin middag med den skillnaden att de hade med sig gitarr till grillplatsen.

Det slutade med att vi, efter middagen, flyttade över till deras båt och sjöng allsång. Vackert? Njae, men hur kul som helst. De visade sig vara helt normala och helt utan Hells Angelstendenser. Och vi – vi lämnade deras båt vid 23-tiden när det skulle gå vidare till Petterssons och tänkte att man nog ibland har förutfattade meningar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s