Jag haltar vidare

Idag var det dags för besöket som jag sett fram emot med lite blandade känslor. Besöket hos ortopeden inför en eventuell operation av min högerfot. Det går liksom inte att blunda för den Halux valgus som jag har där längre. Periodvis har jag så ont i knölen att jag inte ens kan ha täcke liggande mot den och täcke är ju det lilla problemet. Tänk skor…

Egentligen skulle jag varit hos ortopeden redan för tre veckor sedan men då låg jag hemma sjuk och det fanns inte minsta chans att jag skulle kunna ta mig iväg.

Så – nu blir det röntgen om 4-5 veckor och en operation i maj (troligen). Jag är lite lätt kluven inför det och framförallt då att vara vaken under själva ingreppet. Men – har yngst dottern kunnat vara vaken under tre hjärtoperationer borde väl jag kunna fixa det här. Bara jag slipper höra när det sågar av benet i foten. Blä…

Innan det är dags passar jag på att träna på att halta för plötsligt fick jag väldigt ont under ena hälen och doktor ortoped kunde bekräfta min aning om hälsporre. Satan i gatan vad ont det gör. Och då inte bara när jag går på den. Det blir tejp, övningar och fotriktiga skor ett tag framöver. Bring on the festive season. Svarta gympaskor gör sig finfint till jul- och nyårsblåsan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s