Jo, men jag blev allt lite rädd

Efter att har varit sjuk bra länge fick jag ändå ok från läkaren att träna. Det skulle till och med kunna ha positiva effekter på min hosta så bara jag tog det lugnt skulle det nog gå bra. Så sade han och jag gav det ytterligare en vecka bara för att vara på den säkra sidan.

Idag var det dags. Idag åkte jag iväg för ett lite lagom medelpass. Idag tänkte jag ta det lugnt. Idag tog jag det lugnt. Lovar! I en halvtimme ungefär. Sedan fick jag lämna salen och lägga mig på golvet i receptionen. Inte så bra kanske.

Tilläggas bör att jag inte på något sätt tog i för mycket. Jag tog liksom bara slut. Resten av kvällen har jag tillbringat i soffan med att ömsom frysa, ömsom svettas och det känns som om jag har sockerdricka i kroppen. En väldigt konstig känsla faktiskt.

Försöker nog mig på ett träningspass på onsdag igen. Jag lovar att var försiktig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s