Tutt-titt

Sintra är ju parad och vi hoppas på valpar i februari. Än är det för tidigt att kunna se en ”mage” men vi letar andra tecken. Som att hon sover massor. Och att hon verkar ha tappat matlusten och mår lite illa just nu. Dessutom tycker jag att hon blivit lite lugnare och att man kan ana något i hennes blick…

Hennes kennelmatte var också nyfiken så idag åkte vi till Lysekil på en tutt-titt. För de har verkligen förändrats på henne. Större och mera rosa. Det sägs vara en bra indikation. Det och att hon inte var ett dugg intresserad av att leka med yrvädret Jojo, en av kennelmattens egna hundar.

Även kennelmatte tyckte nog att det såg lovande ut med tuttarna men eftersom Sintra lurade oss i våras funderar hon på om det inte vore bra med ett ultraljud. Blir det så får vi veta på riktigt. Snart.

Nu börjar det bli riktigt spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s