Kladdkaka när den är som bäst

Efter en sväng till Ikea där det jag skulle ha givetvis hade utgått ur sortimentet och en kort fundering om ifall jag hade hamnat i Norge kraschade jag hemma i soffan med gravid dräktig hund bredvid mig och en film på tv’n. Äntligen lite helg tänkte jag!

Vad som hände efter det, eller rättare sagt HUR det hände är extremt luddigt. Jag minns i alla fall att maken kom hem efter lite radiosegling och att vi plötsligt befann oss på utsidan huset. Något om att våra fönster och dörrar såg för bedrövliga ut efter ett antal olika stormar. Maken påstår till och med att allt var min idé men det har jag absolut inget minne av alls

När vi precis är klara ringer det på dörren och vännerna som bor i några hus längre bort (och som är riktiga nattsuddare) står utanför med en halv kladdkaka och tillhörande paket grädde. De skulle ändå inte äta upp hela var budskapet.

Så rätt och så bara bäst idag. Den kladdkakan satt som en smäck!

2015/01/img_9412.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s