Det är tomt i sängen

Det är ingen som redan värmt upp min säng när jag ska lägga mig och som blänger lite surt och suckar när jag ber om plats. Jag får dessutom ha hela täcket för mig själv. Inte behöver jag ligga längst ut på kanten av sängen heller för att få plats och mina ben kan jag ha som jag själv vill.

Tänk att tjugo kilo Sintra kan ta så stor plats och tänk vad tomt det är utan henne.

IMG_1023

Nu är det (om allt går som det ska) bara två veckor kvar tills valparna föds och sedan ”bara” åtta veckor kvar innan hon kommer hem.

Jag saknar henne men vet att hon har det jättebra hos sin kennelmatte. Ändå kan jag inte låta bli att räkna ner dagarna.

Men, en sak i taget. Valpar först och dem längtar jag lite efter också även och det inte går att jämföra med hur mycket yngsta dottern längtar.

3 reaktioner till “Det är tomt i sängen

  1. Så spännande med valpar men ganska skönt att någon annan tar hand om jobbet som en valpkull innebär. Jag har själv beställt en valp och hoppas att det blir till sommaren. Drygt två år som hundlös nu..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s