Plötsligt händer det!

När jag hälsade på syster yster i Englandet i november blev det lite strul med hemresan. Redan när jag kom till flygplatsen inför hemfärd fick jag reda på att planet var för försenat – länge… Jag misstänkte rätt snabbt att jag skulle missa mitt anslutningsplan men blev lugnad med att det skulle lösa sig.

Det gjorde det inte. Jag missade anslutningen till hemma och maken fick åka hem utan att ha hämtat mig. Ett tag såg det ut som om jag skulle bli ombokad till en annan flight med ett annat flygbolag men vid den sista avstämningen fick den hjälpsamme kundservicemedarbetaren blankt nej från flygbolaget jag hade åkt med. Nej, det var övernattning på flygplatshotellet och ombokning till en flight kl 07.00 nästa morgon som gällde. Det hela slutade med att jag köpte egen biljett sista biten och sedan fyllde i händelsen hos flightright.se (efter ett tips från en bekant).

Med tanke på det flygbolag jag hade rest med tänkte jag att mina chanser att lyckas driva ersättningsanspråk var ganska låga men så hände det. Igår fick jag ett mail. Jag skulle få pengar tillbaka från flygbolaget och jag blev i det närmaste chockskadad. Alla hade ju sagt att det inte skulle hända.

Nu återstår att se om jag även får ersättning för att jag inte kom fram i tid. Enligt flightright ska jag kunna få en rätt juste slant för det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s