Nästan som julafton ju

Det var en lång väntan idag. Först vid halv nio på kvällen var de hemma igen och vi var fler än planerat som tog emot Sintra och hennes valp Gnista när de äntligen kom hem. 

Fullt ös och röj är bara förnamnet av det som sedan följde. Allt skulle undersökas av dem båda. För Gnista var allt nytt och för Sintra gällde att kolla in vad som hade hänt de senaste elva veckorna. Periodvis somnades det och vi vanliga tvåbeningar fann oss väl tillrätta på golvet. 

   

   

Det här med att vi blev fler än planerat.. 

Jo, på hemväg från stora staden stannade Fitterbittan till och som vanligt när vi ses flög tiden iväg. Plötsligt var klockan mycket och hundarna hemma. Klockan fortsatte flyga och då så mycket att det var lika bra att duka fram kvällsmacka och preppa för nattgäst. Det är ju nästan så att man skulle kunna tro att det var planerat 😃 Vad gör man inte för lite valpmys liksom? 

  

Sover man över blir det ju lite mys även imorgon. Jag hade definitivt gjort precis samma sak och ja, jag tänker räkna in alla hundar innan hon får lämna huset imorgon. 

Nu sover snart alla och min värkmedicin börjar kicka in. Har nog tyvärr varit aningen för aktiv idag och det lär jag få sota för imorgon. Mera fot i högläge lär vara det som gäller. Och mysa med vovvarna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s