Varför är det inte lättare att välja?

Nu behöver jag lite hjälp igen. Det är det här med skor att ha nu efter operationen. Dessa funderade jag ju på från början men efter att ”nästanprovat” blev det dessa. De lämnade jag dock tillbaka efter att ha känt att jag nog inte skulle trivas i dem. Istället köpte jag de här som jag är supernöjd med. Nu väntar jag bara på att värmen ska komma och att jag kan sluta med fulskon så jag kan börja använda dem. Tyvärr verkar jag få vänta rätt länge till…

Men så igår hittade jag ett par riktiga och vettiga sandaler. Sandaler som det till och med, med lite god vilja, går att säga är snygga. Alla remmar är reglerbara så de borde verkligen funka. Frågan är bara om jag skulle våga mig på något annat än svart. Silver lockar lite och även de flerfärgade. Bruna? Jo, de är fina men jag har ju redan ett par bruna som funkar…

Desktop7

4 reaktioner till “Varför är det inte lättare att välja?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s