Aningen mer sommarlikt

Efter att ha frusit genom större delen av maj och försökt glömma hur varmt det var förra maj kändes det äntligen aningen bättre imorse. För visst var det lite varmare? Lite mindre blåsigt? Och definitivt mindre regnet. Kan det vara så att det var rätt att hänga undan vinterjackorna igår? De kanske inte behövs längre..?

Lite gräsklippning följt av middag och ett glas rosé på altanen. Jo för så fick det bli. I shorts men med vindjacka. Men – vi kan väl bestämma att det har vänt nu. Det är helt klart tid för sommar nu. 

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s