Ett besök på Kylen

Man hade lätt kunnat tro att det var ett besök i kylan det handlade om i det fall man tänkte på vädret men så var det inte.

Restaurang Kylen ligger på Klädesholmen på Tjörn och vi har sett den flera gånger och även hört om den från vänner. I sann ”träna-på-semester-anda” tog vi oss dit i början av förra veckan och vi brydde oss inte så mycket om att det regnade, vi skulle ju ändå sitta inomhus.

Det där med vad man ska äta och att välja rätt när man väl väljer tycker jag är svårt. Ofta vill jag byta med någon annan när jag ser vad de fått in och så var det nästan den här gången också. Jag beställde fisksoppa och maken räksmörgås. Min fisksoppa var supergod och makens räkmacka så maffig att det blev några räkor över till mig också.

11709547_10152773556171116_5791560029668732127_n

Dit lär vi nog återvända men då hoppas jag att vi tar båten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s