Ensam är inte alltid stark

Nu är det så ibland att man inför en helg har en plan med mängder av saker att göra. När man är två känns då inte listan så jättebetungande och till och med lite rolig. Man ska ju göra något tillsammans.

När då den andre blir liggande med gallstensanfall ändras förutsättningarna och plötsligt blir listan lång. 

Men – det är bara att kavla upp ärmarna och ta tag i listan. En uppgift i taget och med några mysiga och välbehövliga pauser i solen blev jag nästan klar. Dammsugningen tar jag idag istället. 

   
Tyckte att jag var väl värd både ostbågar och vin när jag var klar. 


Missförstå mig nu rätt. Jag beklagar mig inte. Kände mig till och med lite nöjd och duktig efteråt. Och jag gillar inte att maken har ont…

 

2 reaktioner till “Ensam är inte alltid stark

  1. Visst är det både enklare och roligare att hjälpas åt! Lider med din stackars man, jag har också gallstensanfall ibland och fy vad däckad jag blir då, både under tiden och efteråt! Sympatier och ompyssling hjälper 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s