Vänner

Vänner som hjälper till när det behövs är guld värda. Idag hjälpte tre av dem till att förvandla båten från 

  
till

  
Maken har fortfarande restriktioner efter att ha opererat bort gallblåsan och får inte lyfta på ett tag till. Det där med att täcka båten med många kilon tung presenning har verkligen varit något som känts lite jobbigt att ta tag i. Inget som jag direkt lyfter med lillfingret. 

Nu är de på plats och båten får somna in för vintern. I mars någon gång räknar vi med att väcka henne igen inför båtsäsongen 2016. Den som vi ser kommer att vara revanschen mot sommaren 2015 som förutom dåligt väder av och till slutade med att vi sista dagen på semestern blev tvugna att ta det jobbiga beslutet att låta Sintra somna in.  
Det känns liten som att vi lämnar det bakom oss nu. 

Sade jag att vi har fina vänner som hjälper till när det behövs?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s