Man ser det man vill se

Ibland blir man påmind om att allt inte är vad man själv ser det som.

Jag har tagit mig i kragen och nu anlitat en PT. Det bara måste bli ordning på det här med min egen träning. Vid vår första konsultation frågade hon givetvis vad jag ville få ut av träningen. Bli starkare, få till en rutin och gå ner i vikt var några av de sakerna jag nämnde. Hon tittade på mig och log lite snett och sedan var det dags för vägning och mätning.

Det var då jag fick mig en tankeställare. Det visade sig att min PT och jag har väldigt lika mått, väldigt lika. Ett mått skiljer sig dock åt och det är att min fettprocent är LÄGRE  än hennes. Lägre som i att jag har mindre fett i förhållande till min vikt än vad hon som är PT och smal och vältränad har.

Ibland behöver man visst skakas om lite så vi kom fram till att viktnedgång kanske inte ärdet jag eftersträvade utan istället att omforma kroppen lite. Minska några centimeter här och där

Nu är jag pepp och förbannar det faktum att jag plötsligt har drabbats av tennisarmbåge. Bara sådär… Det blir alltså inget PT-pass ikväll – men ett MRL-pass tänker jag borde funka.

Hur lång tid tar det att bli bra från tennisarmbåge? Någon som vet?

2 reaktioner till “Man ser det man vill se

  1. Du vill inte höra det här, men hansominte gick i närmare ett halvår och drog med sin. Då försökte han iofs träna karate med den emellanåt, så det kan du ju låta bli.

    Gilla

    1. Du har rätt. Det där vill jag inte höra… Tyvärr har jag förstått att det kan vara så så det blir väl till att ”gilla läget”. Imorgon blir det ett besök hos fysioterapeut. Lovar att hålla mig från karate.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s