Vägen till vårt nya kök – del 1

Lite skämtsamt säger jag att det tog fem år och två veckor för mig att övertyga maken om att det var dags att renovera köket. Visst, en och annan diskussion om ifall vi skulle bo kvar i huset efter att alla döttrar flyttat ut har det varit på vägen också. Men nu. Nu smäller det till.

Visserligen fick jag ju en lite förvarning om att maken började vänja sig vid tanken redan i somras så i höstas började jag skissa lite på hur jag trodde att vi skulle vilja ha det. Skissade gjorde jag i HTK-köks verktyg som finns på webben.

Det jag utgick från var:

  • Minst 1 meter arbetsyta mellan diskho och spis
  • Köksö med arbetsyta och plats för 2-3 pallar
  • Diskho med avrinningsyta
  • Vägghängd fläkt

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s