Vägen till vårt nya kök – del 2

Jag skissade och ändrade. Mätte och visade alla jag kom åt. Letade inspiration på nätet och terroriserade familjen med förslag och frågor. Ibland var de intresserade och andra gånger lät de mig nog mest hållas för att det var lugnast så.

När så vännerna renoverade sitt kök i höstas blev även maken lite inspirerad (tror jag) och plötsligt började vi titta lite mer seriöst. Skissen fortsatte att justeras under tiden och vi pratade mer och mer i termer om att när sista dottern också hade flyttat hemifrån skulle vi ta oss en ordentlig funderare över om vi skulle bo kvar eller flytta. Vid årsskiftet flyttade hon och plötsligt blev det skarpt läge. Hur skulle vi göra?

Efter lite funderande och klurande kom vi fram till att vi skulle bo kvar och renovera köket.

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s