Varför blir jag inte förvånad

Vi har köpt en ny matgrupp till altanen och jag tänkte att våra gamla möbler kanske skulle kunna komma till nytta hos någon annan ett tag. Visst att de var slitna och sneda men ändå fullt funktionsdugliga. 

Facebook är bra för sånt och jag lade ut möblerna (gratis mot hämtning) i tre grupper och två minuter senare var de tingade och ytterligare en timme senare hämtade. Intresset för möblerna visade sig vara stort och många ville ha dem och ”köade” som det visst heter i sådana grupper. Jag märkte mina inlägg med sålda och då hände det. Jag fick ett meddelande i ganska elak ton där avsändaren ville att jag skulle bevisa att den som fått möblerna hade varit först…

Alltså????

Vad hände där och varför blev jag inte ens förvånad? 

4 reaktioner till “Varför blir jag inte förvånad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s