30 lediga dagar 

Vi kom iväg med båten och som vanligt hade jag panik över vilka kläder jag skulle ha med mig för de kommande fyra veckorna. Jag menar, hur ska jag veta nu vad jag känner för att ha på mig om två eller tre veckor? Jag packade och jag plockade bort. Lade till lite och tog bort igen. Till slut blev jag klar.


Dagens etapp var lite av en transport. Det har blåst ordentligt och från fel håll så vi har fått för motor hela vägen från Almösund till Öckerö. Det är inte mysigaste hamnen men vi har toppläge för att gå över till Danmark imorgon. 


Hoppas slippa närgångna vågor imorgon. Det var en som träffade mig med kirurgisk precision idag. Jag blev rätt blöt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s