Hemma igen

Vi kom hem igår. Lade till, hann hem och packa ur bilen innan skräpvädret slog till. Det där med att vi valde att gå till Läsö istället för Säby blev ett mycket bra taktiskt val.

52 nm blev det och det i rätt mycket sjö. Philip sov nästan hela vägen och verkar ha lärt sig att det är bättre att ligga still istället för att vara upp och gå när båten rör sig uppåt och neråt och i sidleds. Vi som har två ben kan tycka att det är lite svårt med balansen ibland men han har fyra ben…

DSC04688

DSC04699

På vägen över såg vi både tumlare, döda sälar, plastdunkar och färgburkar runt båten. Tumlarna var helt klart min favorit.

Under eftermiddagen och kvällen fick vi rapport från kompisarna i Splash. De låg kvar i Säby och fick riktigt skräpväder över sig med vindtoppar på runt 20 m/s. Den styrkan har vi klarat oss från den här semestern. Som mest tror jag att vi haft 13 m/s och det när vi varit på väg.

25 nätter i båten blev det på semestern. 1  Sverige, 22 i Danmark och 2 i Tyskland. Riktigt nöjd är jag och det känns ok att vara iland igen. Nu blir det några lugna dagar att landa på innan det är dags att återvända till jobbet igen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s