Oj vad tiden går fort

Visst, jag har haft lite extra mycket att göra på jobbet ett tag så där ligger nog den största anledningen till att det varit väldigt tyst här inne. Att det varit tyst innebär ändå inte att det inte har hänt något. Tvärtom. Massor har hänt i vanlig ordning. 

Döttrar har hälsats på, hundar har busat, vi har firat en 40-åring, vänner har fått barn, båten har mastats av och står nu på land och massa annat så klart. 

Nu hoppas jag att tiden ska gå aningen långsammare ett tag. 

Ikväll slappar jag i tv-rummet efter att Philip och jag sprungit en sväng. I regn och mörker. Tänk att jag börjat uppskatta löpningen som jag gör. Till och med längtar efter den och ger mig ut oavsett väder. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s