Ryggkrasch

Vet ju att ryggen kraschar emellanåt och varje gång jag är på väg att bli bättre tänker jag att den här gången ska jag komma ihåg att gå till min kiropraktor i ”förebyggande” syfte men det brukar jag glömma bort tills det är försent. Då brukar jag både ha sovit dåligt ett tag och en huvudvärk som vägrar släppa taget. 

För ett par veckor sedan började ryggen spöka men först i veckan fick jag tummen ur att boka en tid. Lite dryga timmen efter var jag duktigt mör i kroppen men hade med mig en ny tid till om tre veckor. 

En promenad fick det bli innan det blev mörkt och sedan orkade jag inget mer alls…

Lite som Philip, som somnade gott framför tv’n. 

En reaktion till “Ryggkrasch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s