Vi mötte våren i London

Egentligen hade vi tänkt oss till Skagen men till slut hade vi bokat biljetter till London istället.

Vi flög från Köpenhamn, landade sent och blev hämtade av bil som vårt boende bokat. Väl framme var det mörkt. Och tyst. Och låst. Jag hann tänka massa dumma tankar medan signalerna gick fram på det telefonnummer jag hade till boendet och det helt utan anledning. Tio minuter senare stod vi i vår lägenhet och typ fem minuter efter det hade vi somnat.

 

Vi bodde vid Kensington High Street och kunde välja och vraka bland restauranger som serverade frukost innan vi tog tunnelbanan till Tower Hill. Det var ungefär det enda vi hade tänkt oss ”turista”. Nej, vi ville bara komma bort en helg och göra ingenting och så blev det också.

 

Lite shopping blev det när jag snubblade över Asicsbutiken på Oxford Street och inte kom därifrån utan ett par nya löparskor men mycket mer shopping än så blev det inte.

 

Sista dagen anslöt lillasyster som bor i Manchester. Tillsammans med henne och hennes lilla familj åt vi först frukost innan vi promenerade i vårvädret till The Science Musuem så några värdefulla timmar fick vi innan vi var tvungna att ta oss till vår lägenhet för vidare transport hemåt.


Tyvärr lämnade vi kvar vårvädret i England (hela 17 grader hade vi) men det lär komma hit vad det lider också. Och en sista pub hann vi med innan vi tog tåget till flygplatsen. 

2 reaktioner till “Vi mötte våren i London

  1. Men ååååååh! Sista bilden! Vilket UNDERBART hus! Och snyggt fotat dessutom! 😉 Gud vad jag längtar tillbaka till London! Men snart så! Bara barnet blir nåt år äldre så ska jag ta med mig maken och honom och visa dem London! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s