19 dagar senare

Äntligen fick jag möjlighet att springa med de nya löparskorna. Att däckas av feber och förkylning hjälpte ju inte och hostan jag haft (fortfarande har) är inte att leka med. Till Varvetmilen, som jag nu i efterhand inser att jag inte borde genomfört, var det inte läge med nya skir så då fick de gamla duga och det var först idag som hostan inte var i luftrören längre. 

30 försiktiga minuter blev det och med tanke på hur sjuk jag varit är jag nöjd. Och jo, skorna skötte sig exemplariskt. Tur det, det är ju vi som ska ta oss runt en halvmara tillsammans i maj. 


Det får nog bli ett försiktigt pass imorgon också. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s