Hejdå Sæby

Vi har tänkt och funderat och resonerat. Ska vi fortsätta söderut eller inte? Tanken från början var ju att komma längre nedåt i Danmark under ett par veckor för att sedan ha de sista tre semesterveckorna i Bohuslän. 

Men…

Vi har tänkt om. Bohuslänabstinensen är för stor. Förra sommaren var vi ju inte där alls och Bohuslän är svårslaget sommartid. Vi vänder norrut. Inte så att vi går mot Sverige idag eller så. Nä, det finns många trevliga hamnar innan vi avslutar med Skagen. 

Imorse väcktes vi av helikopterljud. Det verkar ha varit någon slags övning och både försvar och sjöräddning samverkade från luft och vattnet. Dessutom verkade det vara inspelning av barnprogram i hamnen så det var stor aktivitet. 


Vi har nu lämnat Sæby och styr mot Fredrikshamn. Inte alls långt och en liten fundering (som jag dock släppte snabbt) var att maken skulle ta båten och jag springa dit. Det är bara en mil ungefär. 

Tack för den här gången Sæby! 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s