Lång slappardag

Vi velade ett tag över hur vi skulle göra. Utan gasol kunde vi inte laga mat på spisen. Vattenkokare har vi ju och i och med att vi har en inverter som skapar 220 V från vår batteribank kunde vi använda den. Efter lite rådslag och funderande valde vi att stanna kvar. Vi var rätt övertygade om att vi skulle överleva.

Vilken dag vi har haft. Många knop har vi inte gjort utan istället bara solat, läst, tagit det lugnt och till och med tagit ett kort dopp i det 13 (!) grader varma/kalla vattnet. Största aktiviteten var ni vi blev överflugna av sex stycken SK60 och ett Herkulesplan. De bröt formationen bara en liten bit från oss.

Matmässigt går det extremt sällan någon nöd på oss och inte heller idag behövde vi svälta. Gasolgrill fixade middagen och lite bubbel är aldrig fel i väntan på att maten blir klar.

Det har verkligen känts som sommar och jag kan inte minnas när vi senast hade så många fina helger på försäsongen. Helger som vi faktiskt också kan utnyttja.

Nej – till makens förskräckelse kunde jag inte låta bli…

Nu har jag krupit ner i sängen efter ännu en kväll med en vacker solnedgång. Jag njuter. Vi njuter. Och imorgon kanske det blir ett morgondopp. Det blev det ju inte imorse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s