Det känns som att vi varit lediga minst en vecka

Även idag vaknade vi till sol och blå himmel.

Självklart fick det bli morgondopp före frukost och sedan valde vi att lägga loss för att gå till Åstol. Marstrand, Tjörnekalv och sedan Åstol – inte konstigt att det känns som många flera dagar än en helg.

Lite lunch, lite glass och lite gosegling senare summerar vi ännu en fantastisk helg. 14 nätter är vi redan uppe i. 14 nätter i båten med en regnig dag. Det är en halv semester och extremt mycket bättre väder än vad 14 dagar brukar bjuda på under semestern. Vi är tacksamma och njuter så mycket vi bara kan.

Till helgen ger vi oss ut igen. Det fina vädret ska ju fortsätta ett tag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s