Lördag med massa guldkant

Det där med att vakna tidigt och glida ner i vattnet för ett morgondopp är verkligen riktigt riktigt bra. Fick även med mig både maken och systeryster och det blev startskottet på en lång och händelserik lördag.

Systers sambo bjöd på frukost på Lotshotellet och där blev vi sittande en lång stund. Riktigt hemlagad frukost med allt man kunde tänka sig. Inklusive äggröra och frasvåfflor med nutella till tjejernas förtjusning (de åt två var…)

Tjejerna har rört sig som de velat på ön och har gått på upptäcksfärd mest hela tiden. Det måste verkligen vara en kontrast mot storstadsliv.

Vi lämnade Käringön och gick till Mollösund och när vi kom dit hade både äldsta och mellandottern med sambo tagit sig dit för att ”hänga” med oss hela dagen. Äldsta dottern hade även tagit med sig Philip och Nike.

Det blev bad och sol och allmänt sommarlov så där som det brukar kunna vara mitt i semestern men vem klagar liksom? Syster och jag handlade till middagen och det slutade med att systers sambo fick bära kassarna till båten och vi hoppade i och simmade tillbaka istället.

Vi blev 10 personer till middagen när även mamma anslöt och självklart blev det grill. En lördag när den är som bäst.

Hur toppar man sedan en sådan dag? Jo, med en solnedgång vid fyren med rött vin och goda ostar.

Skulle tro att släkten i England blev duktigt nöjda med dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s