Dagen började med en rivstart

Halv åtta ringde telefonen. Det var vår kennelmatte som berättade att yngsta dotters hund Gnista hade fått valpar under den senare delen av natten / tidigare morgonen. Det blev till att ringa runt till döttrarna och snart smattrade det i telefonerna av meddelanden fram och tillbaka.

Gnista fick sju tikvalpar men tyvärr klarade den sista sig inte. Sex nya små welshtjejer blev det alltså och en av dem kommer flytta hem till oss.

Morgonen träningspass gick som en dans efter den väckningen. Ett löppass tillsammans med vännen på Alinde. Den andra vännen, som alltså var med igår, var inte med idag. 😉

Av olika anledningar delade vi på oss idag och medan Alinde med besättning väntade in aningens mindre vind innan de sedan styrde söderut blev vi kvar i Sæby även idag.

Runt ett lade sig vinden och vi passade på att handla lite och sedan bara ta det lugnt. Ett och annat samtal blev det med kennelmatte såklart och imorgon åker yngsta dottern dit och hjälper till lite.

Nu är båten preppad för en lång dag på havet imorgon. Vi siktar på Grenå och dit är det ca 60 nm och det kommer ta ungefär tio timmar. Stämmer väderprognosen blir det en dag utan mycket vind men med massor av sol.

2 reaktioner till “Dagen började med en rivstart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s