Äntligen någon som vill spela spel

Det blev ett bryskt uppvaknande då det skulle tas blodprov. Trots att jag är nåleädd och svårstucken gick det bra. Ska bli spännande att se vad proverna visar den här gången.

Frukist och sedan blev det att knata ner till arbetsterapin. Att lära mig hantera hjärntröttheten är en av sakerna jag ska jobba med här och idag innebar det att spela Alfapet. Jag har svårt att få någon hemma att spela det med mig så äntligen fick jag spela det igen. Det var ett tag sedan sist. 10 minuter och sedan paus X3 gjorde att jag orkade. Hade jag inte pausat hade det nog blivit tuffare. Jodå. Jag vann

Hos fysioterapeuten fortsatte testerna. Allt från att snurra 180 grader och tillbaka till at dutta med fötterna på en pall. Det kändes bra och jag märker att jag är bättre än förra året. Mycket bättre. Balansen u höger ben är sämre än vänster men det går ju att träna. Imorgon blir det promenad på träningen.

Redan idag kom jag mig dock ut i kylan en sväng med min rumskompis. Skönt med frisk luft och dagsljus.

Pannkakor till middag är aldrig fel och nu är det lugnt här igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s