Slutet av veckan gick snabbt

Maken hämtade mig efter lunch på onsdagen och vi åkte sedan hemåt. En del köer hade börjat så det tog lite tid. Fick köpt en ny jacka och landade sedan hemma där maken serverade pasta med kantarellsås.

Jag kommer att ha permission onsdag till torsdag varje vecka. På torsdag var jag tillbaka på ahögsbo vid halv nio. Första träningen var sedan arm handgrupp. Riktigt roligt. Jag plockade och flyttade 25 ärtoåsar

På fysioterapipasset byggde vi ett underkroppsprogram. Vi kommer även att ta fram ett överkroppsprogram. Kommer bli kul att kunna träna lite på egen hand.

Så trevligt med besök efter det och sedan var det plötsligt fredag igen.

Vi hade planeringsmöte och prelbestämde att jag kommer vara kvar till Lucia. Det känns bra och hanterbart.

Efter mötet, som maken också var med på, åkte vi hem för helgpermission. Schemat för nästa vecka är lite mer intensivt och det är förståeligt då första tiden nu varit bedömningar för att fastställa var jag är och mitt behov. Lite luft finns det i schemat för vila men det känns ändå hanterbart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s