Jag mår bra

Idag är det ett och ett halvt år sedan livet tyckte att jag behövde en prövning. Idag kan jag säga att jag mår bra. Jag identifierar mig inte lika ofta som sjuk utan som frisk med vissa begränsningar. I lördags satt jag vid en sjö och grät för att jag bar lycklig. DEN KÄNSLAN!! Jag bet nu stt jag är stark. Jag vet stt jag har fantastiska vänner. Och all uppmuntran. Och pepp från er betyder massor för mig. Jag är inte nöjd med var jag är men jag är nöjd över att vara här och hur jag är. Vänner. Gör som jag- njut av livet. Det går inte i repris❤️#strokesurvivor #strokerecovery

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s