Livet oå paus=bittert

Livet är ju satt på paus och jag skulle ljuga om jag sade att jag inte är bitter. Mitt liv pausades ju av stroken den 16 sept 2018. Lagom till att jag nu mår bra igen ställer covid19 till det och jag kan inte träffa de jag vill eller göra vad som helst.

Försöker ta oss ut och det blir mycket natur och skog. Uppskattar att få köra bil igen

En reaktion till “Livet oå paus=bittert

  1. Ja du – ett mirakel att du klarat dig igenom något av bnland det värsta som kan hända. Kanske ödet ville att vi alla skulle ta en paus som ju för dig kan betyda att du efter Covid-19 återkommer ännu starkare och livshungrigare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s