semester på fyra hjul

<Innan min stroke brukade våra somrar spenderas seglandes. Både längs bohuskusten men även till Danmark och som längst Tyskland. Förra året tog vi beslutet att byta båt mig husbil vilket ju faktiskt ger oss nya möjligheter till upplevelser. Sverige består av lite mer än bara bohuskust. igår gav vi oss av. Norrut till makens bror som bor i Jämtland. Genom vackra landskap vi tidigare inte sett mycket av. Vi är förväntansfulla och passar på att träffa släkt och vänner på Corona-anpssade sätt.

igår landade vi i Karlstad och min kusin och två av hennes döttrar dök upp med kladdkaka och tillbehör. Istället för att sitta i husbilen valde vi bord och bänkar vid servicehuset där vi kunde hålla avstånd. Det blev en trevlig stund.

morse vaknad vi till ösregn och körde vidare norrut.

Förbi Mora, där vi stannade och åt och sedan till Älvdalen. Plötsligt såg maken en glänta en bit in från vägen. Där stannade vi och blir kvar över natten. detärju lite det som är finessen med husbil. Vi kan stanna när vi känner för de. Det regnar fortsatt så vi får mysa inne ikväll.


Imorgon tror vi att vi ska till Flatruet i Funäsdalen. Har hört att det är fint där. Vore kulan plocka fram kameran. Vi ska även äta lunch på Knopfergården. Där har vi varit förut.På tisdag räknar vi med att vara framme hos svågern i Föllinge och sedan bli där några dagar innan vi kör Vildmarksvägen. Då kommer definitivt kameran vara framme

<p>Nu blir det lite rödvin och några goda ostar.<–>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s