massor som händer

Det känns helt klart som att det var ett genidrag att ställa upp husbilen och ha med personbilen. Vi har hunnit med massor.

Igår kom min mamma hit och hälsade på och d fick jag sällskap till liteshopping i Fjällbacka innan vi åkte hem till svärfar  för Corona-fika i trädgården hos honom.

För att därefter gå en sväng på bryggan i Grebbestad innan även Sportshopen fick ett besök.

Vi hann sedan grilla och äta middag innan mamma körde hem till sitt igen.

inatt har jag inte sovit så bra. Ryggen spökar och ställer till det förlig tyvärr Men efter frukost packade vi badkläder och körde sedan först till Vitlycke för att se det Unesco-märkta världsarvet Hällristningarna. Själva museet var stängt pga Coona men den största hällen kunde vi gå till och titta. Där var uppstyrt och antal åskådare begränsades löpande.

Trots  att maken är från Tanum har det av outgrundliga anledning inte blivit a att jag sett dem. Döttrarna har varit där med sin farmor och farfar.

Vi hade tänkt oss till Gullbringa för att bada men sådär fick man inte köra längre så vi fick tänka om. Via Lammö tog vi oss istället till Havstensund där vi kunde parkera och promenera längs strandpromenaden till badet.

Inte blev det något långt bad inte men i kom jag och det via stegen. Maken hade gått i först och tog emot mig. Det var mitt första bad i havet sedan stroken. Sååå skönt!

När vi var tillbaka på campingen hör jag maken säga -där är en Welsh, där är Astra! Astra är just nu passad av sin kennelmatte pga löp och de var ut på utflykt. Vi saknar ju vår våffa så återseendet blev kärt för oss alla.

aqhås

Imorgon flyttar vi på oss så tältet är demonterat och instuvat, Det lär komma till användning igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s