Duntäcken och underkläder

Trots att maken plockat fram och bytt till duntäcken frös jag inatt. Bara att inse att hösten är på ingång på riktigt. 

det blev en lugn start på söndagen för mig. Skönt att ligga och dra sig. Maken passade på att röja i garaget.

Efter frukosten hade jag lite ärenden. Behövde köpa ny mascara och ögonbrynspenna Behövde dessutom hitta en bättre handväska, en i lagom storlek med fack och utan massa dragkedjor som kan vara lite krångligt för mig.Astra har dessutom denna vecka tyckt att det var bra att slakta hela två par av mina trosor så behövde även fylla på det förrådet lite. Maken följde med och agerade händer och bollplank åt mig.

Lite vila för att sedan orka flytta upp mina toalettartiklar till övervåningens badrum. Hade det som mitt innan stroken men har inte varit helt självgående så att flytta upp har fått vänta. Nu känner jag att det är dags.Men jösses vad jobbigt det var

Lite så är det hela tiden. Saker som kanske inte verkar så ansträngande tröttar mig massor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s