Berg och dalbana

Lika kaxig och stolt som jag är på ”bra” dagar, lika ynklig är jag idag. Som person är jag oftast glad och positiv och jag gömmer nog även ofta det dåliga bakom ett leende även när jag är ledsen på insidan

Får ofta höra att jag är stark även om det inte är något jag valt själv.Ibland kan det faktiskt till och med vara jobbigt att höra att ”om någon fixar detta är det du”. Jag vill inte mer för det.

Om jag är bitter? Jodå. Det här med en stroke tycker jag inte att jag förtjänade (ingen annan heller ) för den delen.

Just nu känns det lite jobbigt. Det är mycket tankar som snurrar i huvudet och det gör att sömnen blir lidande.Och blir sömnen lidande snurrar tankarna ännu mer .Vågar nog påstå att det inte är de snällaste tankarna jag tänker.

Idag har varit en dag i soffan. I och för sig började den bra med att jag duschade i mitt badrum på övervåningen för första gången sedan stroken.Lyckades även fixa till håret som jag ville.Helt klart en bra grej.

men…. det är tungt ändå och jag har inte ens orkat ta mig ut utomhus. Ska försöka ta en kilometerpromenad innan dagen är slut. För att sluta kämpa ligger liksom inte för mig. Tänker att jag ska försöka planera in lite roliga saker framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s