Livet 2.0

Han är klok han min man. Tog mig ut på promenad igår trots humöret. Jag gick faktiskt med Astrai koppel säkert 800 meter. Helt klart en utmaning att gå fokuserat och han hund som drar i kopplet = mig.Oavsett så värdet ytterligare en sak jag fixade nu. Lär inte bli någon långpromenad med henne i koppel men alla små steg är en förbättring avsett liv som började den 17 spt2017. Maken Sad så klokt igår att mitt gamlaliv tog slut som stroken och jag får tänka tillbaka på det som en typ ”semester som man minns. Mitt nya liv började dagen efter och det livet är det som jag behöver förhålla mig till nu.Inte jämföra mig med då, vilket är lättare sagt än gjort.

Klok som en bok skulle man kunna säga att han är. Och mitt allra största stöd i denna berg och dalbana. Att han nyss hällde ut en kopp kaffe på ett mycket klantigt sätt talar jag tyst om, men fråga honom gärna. Jag skrattade nästan högt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s