Besök på jobbet

Nu blir det lugnt resten av dagen .Imorgon har jag återbesök hos optikern efter att jag börjat med månadslinser.Dessutom rehab och gymträning. Två saker per dag verkar vara max vadjag pallar med just nu.

Det var länge sedan jag hälsade på mina kollegor på jobbet men idag stod det på agendan. Först ett besök hos mina närmaste kollegor och sedan en sväng i andra huset. Det var verkligen roligt att träffa alla men nu är jag rätt slut. Hjärnan har fått jobba hårt med många olika intryck och det gillrade inte.Jag kan inse att jag inte skulle klara att börja jobba än, men om jag saknar jobbet och abetskamraterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s