Äntligen dags

När försäkringskassan beviljade mig sjukpension bokade vi en vecka på Kanarieöarna för att fira. På onsdag lyfter vi från Landvetter för en vecka med sol,bad och avkoppling. Kanske mest avkoppling för maken som är den som sedan min stroke sköter all markservice här hemma.

Alla som känner mig vet att jag inte kan packa lätt. Men jag tror att jag har lyckats rätt bra den här gången – faktiskt.

Jo -alla paren skor ska med.

Imorgon checkar vi in på hotellet på Landvetter eftersom vi flyger 07.10 på onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s