Fotografering

Ett av mina stora intressen före min stroke var fotografering och det var med ganska stor sorg jag var tvungen att inse att det var svårt att fotografera med min systemkamera med bara en fungerande arm/hand. Det var nästan så att jag funderade på att sälja kameran. Men så är det höstas hände något och jag hittade tillbaka så smått igen. Att jag dessutom kunde använda min vänstra hand igen bidrog så klart.

Min styrka inom fotografering, enligt mig, är stt jag SER bilden. Jag vet inte hur många gånger jag sprungit för att jag ser hur bilden är på väg framför mig.

Bjuder på ett axplock av mina favoriter.

Och några till …

Ny hoppas jag att det dyker upp många fina motiv framför mig framöver

Och kom ihåg – den bästa kameran man har är den man har med sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s