Hur kul är det egentligen att städa?

Inte särskilt – ändå behöver det göras. Och när man har gjort det dröjer det inte länge innan man behöver göra det igen…

Idag var den sån dag. Maken och jag väckte allt tjejer i huset vid tio-tiden. Då hade vi dukat fram frukost. Vi lanserade dagens städuppdrag och möttes väl inte av några stående ovationer direkt. Visserligen var varken maken eller jag särskilt entusiastiska heller men vi insåg att det var välbehövligt.

Nu några timmar senare är det så skönt att det är gjort. Samtidigt ljusnar det ute och regnet verkar ha upphört. Tajmingen var det uppenbarligen inget fel på. Det fanns ju liksom inte så mycket annat att göra när det regnade. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s