Väder, vel, jobb och en joggingtur

Ibland blir det inte som man har tänkt sig.

Sedan länge hade jag sett fram emot en långhelg. Halvdag på onsdagen och kasta loss för att inte vara hemma igen förrän på söndag kväll.  Så blev det inte.

Både vädret och jobbet satte käppar i hjulet. Käppar som innebär att det igår var mer trädgårdsväder än seglingsväder och att jag jobbade idag när det faktiskt blev seglingsväder.

Ingen mening med att gräma sig över det. Istället njöt jag av att det var 18 grader varmt när jag kom hem och att jag kunde springa 3 km’s-varvet i linne istället för långärmad tröja. Hann även med att sitta på altanen med ett glas rosé och en god bok innan det blev så kallt om tårna att jag drog mig inomhus. Imorgon har de lovat regn hela dagen. Jag funderar på om lite dagspa på Stenungsbaden kunde få molnen att skingras… Hm – får fundera vidare på det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s