Grattis på födelsedagen

Ett jättegrattis till yngsta dottern som fyller 15 år idag! FEMTON! Nästa vuxen…

Sist ut i en systerskara på tre, med tre år upp till ena storasystern och 4½ till den andra. En tjej som tidigt jämförde sig med systrarna och gärna skulle kunna samma saker som de eller till och med vara bättre.

Jag kommer ihåg när hon hade ritat en av sina första huvudfotingar, den jämfördes snabbt med systrarnas prinsessor med långt hår och vackra klänningar – och sen ritade inte hon mer på flera år. Och när hon absolut skulle ha av stödhjulen och sen blev för***nad över att hon inte kunde cykla, tills hon bara några dagar senare satte sig på cykeln och cyklade iväg som om hon aldrig hade gjort annat. Eller när hon lärde sig simma och sen tog simborgarmärket samma vecka… Och så har det fortsatt.

Jag hoppas och tror att hon numera vet att hon inte måste tävla med någon. Hon är helt enkelt bäst som hon är! Min lilla tös! Och även om hon är dryga decimetern längre än mig numera kommer hon alltid att vara min lilla tös.

Älskar dig gumman! DU är bäst! 

(de där huvudfotingarna gjorde hon i och för sig några av på de nytapetserade väggarna i vårt förra hus, med röd krita, i storlek som hon själv – och sju stycken!)

En reaktion till “Grattis på födelsedagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s