Ett trevligt återseende

Yngsta dottern skulle spinna på handbollsträningen idag. I och med att hennes hjärta är som det är hängde jag med för att finnas till hands. Ombytt och med spinskorna på så klart.

Det var ett förväntansfullt gäng med tjejer som väntade utanför spinningsalen. Några av dem hade nog inte riktigt förstått vad de handlade om. De hade nämligen med sig sina iPod:ar för att ha under träningen. 🙂

Cyklarna ställdes in i rätt höjder på sadel och styre och instruktioner delades ut. Sen körde det igång. De kämpade på duktigt (och jag med) och inte ens när det visade sig att det var hela tio minuter kvar gav de upp. Då kom Raise your glas med Pink och plötsligt blev det allsång och tjejerna fick massor av ny energi (och jag med).

Det var ett tag sedan jag var på spinning nu. Så länge sedan att jag hade glömt hur kul det var. Det tyckte yngsta dottern också så det lär nog bli fler gånger.  Även om hjärtat rusade på henne flera gånger… Det hoppas vi, tom räknar vi med, fixas under 2011.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s